Hero Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

Az Electrica 2007 Kft. 2007 őszén alakult, a cégtulajdonosa 1998 óta foglalkozik informatikai hardverkereskedelemmel.

Számítástechnikai nagykereskedésünk termékportfóliója informatikai alkatrészek mellett, laptopokból, komplett számítógépekből, számítógép alkatrészekből, kellékanyagokból és számítógépes kiegészítőkből áll.  Az általános otthoni vagy irodai felhasználásra szánt számítógépek és kiegészítők mellett a Gamer termékek is megtalálhatók termékportfóliónkban.

Partnereinket az általunk forgalmazott informatikai eszközökből raktárról, illetve 1-2 napos átfutással szolgáltjuk ki. Számítástechnikai alkatrészeket, perifériákat heti előrendeléses árlistánkból lehet megrendelni, melyet minden héten szerdán küldünk ki viszonteladóinknak.

Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk őket aktuális akciós termékeinkről.

Raktárkészletünkről érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt szereplő elérhetőségeinken lehet. Az általunk forgalmazott termékekre a gyártók által meghatározott garanciális idők és feltételeket érvényesek!

Céginformációk:

- Electrica 2007 Kereskedelmi Kft.
- Székhely: 1082 Budapest Futó u. 25. 4/J.
- Főtevékenység: Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelme
- Cégjegyzékszám: 01-09-887351
- Adószám: 14066474-2-42

Kedvező árak

Áraink kialakításánál arra törekszünk, hogy a piac legkedvezőbb ajánlatait biztosítsuk végfelhasználói és nagykereskedelmi partnereinknek egyaránt.

GYÁRTÓI GARANCIA

Informatikai termékeinkre a gyártók által vállalt garanciális feltételeket biztosítjuk vásárlóinknak.

Előrendelés - legjobb ár

A heti előrendelés lehetősége biztosítja vásárlóinknak, hogy mindig a piac legkedvezőbb árain vásárolhassanak. Keresse előrendelési árlistánkat minden szerdán.